Magnetic Lashes - Crowd Pleaser

Artikelcode: KMEL05
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Moeite met het aanbrengen van kunstwimpers? De Magnetic Lashes - Crowd Pleaser van KISS hebben 5 magneten die ervoor zorgen dat de wimpers goed op de magnetische eyeliner blijven zitten. LET OP: de magnetische eyeliner zit niet bij deze verpakking.

Productpagina

Breng nu moeiteloos kunstwimpers aan met deze Magnetic Lashes - Crowd Pleaser van KISS. Deze kunstwimpers hebben 5 magneetjes die ervoor zorgen dat de kunstwimpers goed hechten aan de Magnetic Eyeliner. Eindelijk geen gedoe meer met wimperlijm! Deze kunstwimpers kun je meerdere malen hergebruiken omdat ze niet vies worden door wimperlijm.

Hoe kun je de Magnetic Lashes - Crowd Pleaser het beste gebruiken?

Gebruik allereerst de Magnetic Eyeliner. Deze kun je aanbrengen zoals elke normale eyeliner. Laat deze eyeliner goed opdrogen en plaats vervolgens de magnetische wimpers op de eyeliner. Je kunt de wimpers gemakkelijk verplaatsen als ze niet recht op je eigen wimpers zitten.

Hoe kun je de Magnetic Lashes - Crowd Pleaser het beste verwijderen?

Verwijder de wimpers voorzichtig van je oogleden. Gebruik vervolgens een wattenschijfje met make-upremover op oliebasis om de eyeliner van je oogleden te krijgen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen