Magnetic Lashes - Charm

Artikelcode: KMEL01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Moeite met het aanbrengen van kunstwimpers? Deze Magnetic Lashes - Charm van KISS hebben 5 magneten die ervoor zorgen dat de wimpers goed op de magnetische eyeliner blijven zitten. LET OP: de magnetische eyeliner zit niet bij deze verpakking inbegrepen.

Productpagina

Breng nu moeiteloos kunstwimpers aan met deze Magnetic Lashes - Charm van KISS. Deze kunstwimpers hebben 5 magneten die ervoor zorgen dat de kunstwimpers goed hechten aan de Magnetic Eyeliner. Eindelijk geen gedoe meer met wimperlijm! Deze kunstwimpers kun je meerdere malen hergebruiken omdat ze niet vies worden door wimperlijm.

Hoe kun je de Magnetic Lashes - Charm het beste gebruiken?

Gebruik allereerst de Magnetic Eyeliner. Deze kun je aanbrengen zoals elke normale eyeliner. Laat deze eyeliner goed opdrogen en plaats vervolgens de magnetische wimpers op de eyeliner. Je kunt de wimpers gemakkelijk verplaatsen als ze niet recht op je eigen wimpers zitten.

Hoe kun je de Magnetic Lashes - Charm het beste verwijderen?

Verwijder de wimpers voorzichtig van je oogleden. Gebruik vervolgens een wattenschijfje met make-upremover op oliebasis om de eyeliner van je oogleden te krijgen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen