Actie

Magnetic Eyeliner & Lash Kit - Lure

Artikelcode: KMEK01
€15,99€11,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure. Je hoeft niet meer met wimperlijm aan de slag. Dus geen zorgen om je schitterende ooglook te verpesten door het aanbrengen van kunstwimpers.

Productpagina

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure van KISS. De magnetische eyeliner zorgt ervoor dat je niet meer met wimperlijm aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een schitterende ooglook te verpesten door het aanbrengen van kunstwimpers. Deze wimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en kun je ook nog verplaatsen mochten ze niet goed op hun plek zitten. Daarnaast blijven deze herbruikbare wimpers tot wel 16 uur zitten en zijn ze wind proof. Deze kit bevat de volgende producten:
- 1 paar magnetische kunstwimpers
- Magnetische eyeliner

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure het beste gebruiken?

Schud het flesje met de eyeliner voor gebruik. Breng de eyeliner vervolgens aan zoals je dat normaal gesproken zou doen. Wacht totdat deze is opgedroogd. Plaats vervolgens de magnetische wimper op de eyeliner.

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure het beste verwijderen?

Verwijder de wimpers voorzichtig van je oogleden. Gebruik vervolgens een wattenstaafje om de eyeliner van je ogen af te halen. Je kunt het beste een make-up remover op oliebasis gebruiken om de eyeliner volledig van je oogleden te krijgen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen