Lumi Drops 15 ml- 002 Vanilla

Artikelcode: 14077655
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Get that glow! Creëer een unieke glow met de Lumi Drops 15 ml- 002 Vanilla van Gosh. Deze vloeibare highlighter kan op verschillende manieren gebruikt worden om jouw in een oogwenk een glowy look te geven. Make-up mag niet retour.

Product details

Get that glow! Creëer een unieke glow met de Lumi Drops 15 ml- 002 Vanilla van Gosh. Deze vloeibare highlighter kan op verschillende manieren gebruikt worden om jouw in een oogwenk een glowy look te geven. Zo kun je de Lumi Drops mixen met jouw foundation, dagcrème of bodylotion om verschillende delen van je lichaam te accentueren. Verbaas iedereen nu met jouw gloed.

Hoe kan je de Lumi Drops 15 ml- 002 Vanilla het beste gebruiken?

De Lumi Drops kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan je de highlighter direct op je jukbeenderen aanbrengen en deze uitblenden. Moch je voor dit minder subtiele effect gaan dan raden wij je aan gebruikt te maken van een beautyblender of je vingers om alles goed uit te blenden. Als je toch een iets subtielere look wilt kun je de Lumi Drops ook mengen met je foundation en deze dan aanbrengen. Natuurlijk kan je deze drops ook mengen met je bodylotion om zo de rest van je lichaam ook een glow te geven.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen