Lifeproof Concealer - Creamy Cocoa

Artikelcode: 1233
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Heb jij last van oneffenheden die je wilt verbergen? Dan is de Lifeproof Concealer - Creamy Cocoa dé perfecte concealer die langdurig blijft zitten. Verkrijgbaar in verschillenden tinten. Make-up mag niet retour.

Product details

Heb jij last van oneffenheden die je wilt verbergen? Dan is de Lifeproof Concealer - Creamy Cocoa dé perfecte concealer die langdurig blijft zitten. Hét geheim om je huid te egaliseren en al die oneffenheden te verbergen is de Lifeproof Concealer. Deze concealer blijft langdurig zitten en egaliseert jouw huid. De Lifeproof Concealer is jouw redder in nood om met een frisse blik naar werk of school te gaan. Verkrijgbaar in verschillende tinten.

Hoe kan je de Lifeproof Concealer - Creamy Cocoa het beste aanbrengen?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Breng de concealer aan op het deel van je gezicht waar jij jouw oneffenheid wilt verbergen. Blend de concealer goed in zodat je een egale look creëert. Gebruik om te blenden een foundationkwast of een beautyblender. Concealer kan je voor alles gebruiken, denk aan een puistje, een rood vlekje, oneffenheden, donkere kringen… noem maar op!

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
05 Dec 2022
Denise M.
Goed. Mooi op de donkere huid