Actie

LED Lamp + GRATIS Powerbank

Artikelcode: FCGS200P
€29,95€22,46
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Binnen een paar minuten creëer jij de perfecte gellaknagels met de Impulss LED-Lamp. Een compacte LED-Lamp die de Gel Polish perfect laat uitharden. Door de nieuwste LED-technologie is de droogtijd nog sneller, waardoor jij nog sneller klaar bent!

Productpagina

Binnen een paar minuten creëer jij de perfecte gellaknagels met de Impulss LED-Lamp. Een compacte LED-Lamp die de Gel Polish perfect laat uitharden. Door de nieuwste LED-technologie is de droogtijd nog sneller, waardoor jij nog sneller klaar bent! De LED-Lamp bevat een automatische aan en uit schakelaar. Hierdoor hoef jij niet op een knopje te drukken, we willen natuurlijk niet dat je je net gelakte nagel beschadigd! De LED-Lamp bevat een gratis prep en remover kit, waarmee jij je nagels makkelijk kan preppen en de gel polish makkelijk weer kan verwijderen. Is jouw prep en remover kit op? Geen zorgen, shop hier de navulkit.

De Impulss Starterkit bestaat uit:
- LED-Lamp
- USB-kabel
- Prep & remover kit met 5 bokkenpootjes
- 24 remover pockets en 12 cleanser pads
- 1 nagelvijl
- Powerbank

Let op! Gel Polish is niet inbegrepen bij de starterkit, dient nog apart besteld te worden. 

Hoe kan je de LED-Lamp het beste gebruiken?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gellaknagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de One Step Gel Polish in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED-Lamp. De Impulss Gel Polish trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED-Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,2 sterren op basis van 7 beoordelingen

m
30 Oct 2023
Mien
Prima ding
m
30 Sep 2023
Marja Herrijgers
Werkt prima. Ik mis alleen een stekkertje of iets dergelijks. Moet nu via draadje naar de powerbank.
n
24 Sep 2023
N.E. Van Bommel
Werkt goed en fijn met de powerbank erbij, zit je niet een een lange kabel vast.
e
18 Jun 2023
Els Bulens
Handig. Gaat vanzelf uit en hoef je niet zelf de secondes op te nenen
c
14 May 2023
Cindy Ost
Jammer dat het klein uitvalt en je je duimen apart moet laten uitharden
l
09 Apr 2023
Lief Muys
Werkt goed
m
14 Feb 2023
Marcella van Dasselaar-Renes
Doet wat ie moet doen. Handig formaat. Bleek incl prep en removerkit, fijn!