Actie

Lash Couture So Wispy - Lash 01

Artikelcode: KSW01C
€7,99€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Lash Couture So Wispy - Lash 01 kunstwimpers van KISS lijken net op echte wimpers door de tapered end technologie van KISS. Deze technologie zorgt ervoor dat de wimpers in een punt toelopen net als echt wimperhaartjes.

Productpagina

Ben jij kunstwimpers die er nep uitzien ook zat? De Lash Couture So Wispy - Lash 01 kunstwimpers van KISS lijken net op echte wimpers door de tapered end technologie van KISS. Deze technologie zorgt ervoor dat de wimpers in een punt toelopen net als echt wimperhaartjes. De kunstwimpers hebben een doorzichtige wimperband waardoor je ze niet ziet zitten na het aanbrengen. Zo lijkt het net alsof dit jouw eigen wimpers zijn. Deze kit bevat:
- 1 set wimpers
- Wimperlijm

Hoe kun je de Lash Couture So Wispy - Lash 01 het beste aanbrengen?

Meet allereerst de wimpers door ze op je oogleden te plaatsen. Knip de wimpers bij als dit nodig is. Breng vervolgens wimperlijn aan op de wimperrand van de kunstwimper. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm een beetje opdroogt en deze er transparant uitziet. Als dit gebeurt kun je de kunstwimper aanbrengen langs je natuurlijke wimperrand. Druk deze nog even aan zodat de lijm goed kan opdrogen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen