Lash Couture LuXtensions - Russian Volume

Artikelcode: KLCL01C
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Creëer lange volumineuze wimpers met de Lash Couture LuXtensions - Russian Volume. De kunstwimpers geven jou het effect van mink wimperextensions. De gekrulde wimpers zorgen ervoor dat jij langere en vollere wimpers hebt zonder dat ze er goedkoop uitzien.

Product details

Creëer lange volumineuze wimpers met de Lash Couture LuXtensions - Russian Volume. Deze kunstwimpers geven jou het effect van mink wimperextensies. Deze prachtig gekrulde wimpers zorgen ervoor dat jij langere en vollere wimpers hebt zonder dat ze er goedkoop uitzien. De lichtgewicht wimpers blijven comfortabel zitten en zijn voorzien van een ultradunne band waardoor je haast niet kunt zien dat het kunstwimpers zijn. Deze kit bevat:
- 1 set wimpers
- Wimperlijm

Hoe kun je de Lash Couture LuXtensions - Russian Volume het beste gebruiken?

Controleer eerst de pasvorm van de wimpers door deze op jouw eigen wimpers te leggen. Knip de wimpers bij daar waar nodig. Breng vervolgens de KISS wimperlijm aan op de wimperrand van de kunstwimper en wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm transparant en kleverig wordt. Breng de kunstwimpers vervolgens aan langs je natuurlijke wimperlijn. Druk de wimpers goed aan en houd ze dan nog even vast zodat de lijm goed kan opdrogen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen