Kunstwimpers Natural - Gorgeous

Artikelcode: KEH04C
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Natural Lashes Gorgeous van KISS heb jij binnen no time heel gemakkelijk een volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm.

Productpagina

Met de Natural Lashes Gorgeous van KISS heb jij binnen no time heel gemakkelijk een volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm. Bij ANVY bestel je alle producten van KISS tegen de allerlaagste prijs. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat: je hebt altijd wel een reden om kunstwimpers te dragen. KISS heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en heeft voor elke look wel een passende wimper. 

Hoe kan ik de Natural Lashes Gorgeous het beste aanbrengen?

Leg de Kiss Kunstwimpers Natural Gorgeous op je natuurlijke wimpers en controleer als eerste de pasvorm. Trim de wimpers indien dit nodig is. Breng daarna KISS-lijm aan op de wimperrand van de Kiss Kunstwimpers Natural Gorgeous. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm transparant en kleverig is geworden. Breng vervolgens de wimpers aan langs de natuurlijke wimperlijn. Druk de Kiss Lashes Natural Gorgeous goed aan en houd ze nog even vast zodat de lijm goed kan opdrogen.

Ingrediënten:

Acrylates, Ethylhexyl Acrylate Polymer, Aqua, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

j
25 Sep 2022
Julia Jeanne Lievaart
Top! Super en heel erg mooi