Actie

Kunstwimpers Natural - Cosmic

Artikelcode: KEHI01C
€5,99€4,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer een exclusieve wimperlook met de losse natural cosmic kunstwimper stukjes. Makkelijk om aan te brengen en de plukjes zijn in verschillende lengtes. Kies voor een natuurlijke look of voor een uitbundigere look door meerdere plukjes aan te brengen.

Productpagina

Creëer je eigen exclusieve wimperlook met de losse individuele kunstwimper stukjes natural cosmic van KISS. Makkelijk om aan te brengen en de plukjes zijn in verschillende lengtes. Kies voor een natuurlijke look of juist voor een uitbundigere look door meerdere plukjes aan te brengen. Bij ANVY bestel je alle producten van KISS tegen de laagste prijs. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat: Je kunt altijd wel een smoes bedenken om kunstwimpers te dragen. KISS heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en heeft voor elke look wel een passende wimper. 

Hoe kan ik de Kunstwimpers Natural Cosmic het beste aanbrengen?

Bekijk welke wimperstukjes je waar wilt aanbrengen. Voor een natuurlijk wimpereffect breng je de langere wimperstukjes aan de buitenkant, en de kortere wimperstukjes bij je binnenste ooghoek aan. Pak het wimperstuk en breng ze aanzet in de wimperlijm. Laat de lijm 30 seconden drogen totdat deze helder en plakkerig wordt. Breng de wimper aan op je eigen wimperlijm. Herhaal de stappen tot het gewenste resultaat.

Ingrediënten:

Acrylates, Ethylhexyl Acrylate Polymer, Aqua, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen