Actie

Kunstwimper Natural - Amorous

Artikelcode: KEH01C
€5,99€4,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Natural Lashes Amorous van KISS heb jij binnen no time heel gemakkelijk voor een volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm.

Productpagina

Met de Natural Lashes Amorous van KISS heb jij binnen no time heel gemakkelijk voor een volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm. Bij ANVY bestel je alle producten van KISS tegen de laagste prijs. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat: Je kunt altijd wel een smoes bedenken om kunstwimpers te dragen. KISS heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en heeft voor elke look wel een passende wimper. 

Hoe kan ik de Natural Lash Amorous het beste aanbrengen?

Leg de wimpers op uw natuurlijke wimpers en controleer als eerste de pasvorm. Trim de wimpers indien nodig. Breng daarna KISS-lijm aan op de wimperrand van de kunstwimper: wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm enigszins transparant en kleverig is. Breng vervolgens de wimpers aan langs de natuurlijke wimperlijn. Druk de wimper goed aan en houd nog even vast zodat de lijm goed kan opdrogen.

Ingrediënten:

Acrylates, Ethylhexyl Acrylate Polymer, Aqua, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen