Actie

Kohl-Eye Liner White 004

Artikelcode: 57039831
€7,99€7,19
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Bij de Gosh Kohl Eye Liner White is de punt zacht waardoor het aanbrengen makkelijk gaat. De eyeliner glijdt over je ooglid en laat een hoog gepigmenteerde, perfecte witte lijn achter. Ook ideaal voor het aanbrengen van een wit lijntje op je waterlijn!

Product details

Deze Gosh kohl Eyeliner in White is wordt jouw nieuwe favoriet! De witte kleur van deze eyeliner blijft stralend wit door de hoge pigmentatie.
- Wit
- Mooi en consistent resultaat
- Hoog pigment
- Vitamine E

Hoe kan ik de Gosh Kohl Eye liner het beste gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos; de liner kan worden aangebracht op de binnenrand van het ooglid als een Kohl, bovenlangs de wimperlijn als eyeliner, als oogschaduw of als een marker in je waterlijn. De Unieke formule van deze Gosh Eye Liner White bevat vitamine E .Ga je de Kohl Eye liner gebruiken als eyeliner? Trek dan de zijkant van je oog een beetje strak, zodat je een mooie strakke lijn kan zetten zonder rimpeltjes. Begin nu vanaf de binnenkant van je oog en werk in één strakke beweging naar de buitenkant toe. Op deze manier krijg je de strakste lijn. Wil je deze Eyeliner toch liever gebruiken voor je waterlijn? Trek dan je oog aan de onderkant een klein beetje naar beneden, zodat je makkelijk een lijntje kan zetten op je waterlijn

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen