Salon Dip

Artikelcode: KSD01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer nu zelf acrylnagels, zonder de salon te bezoeken. Met deze handige Salon Dip van KISS heb jij binnen enkele stappen de mooiste salonwaardige acrylnagels.

Productpagina

Wil jij mooie verzorgde nagels zonder dat je naar de salon hoeft? Met deze kit geef jij jezelf in een handomdraai mooie verzorgde nagels met een perfecte witte of natuurlijke tip. Deze set is ook te gebruiken zonder tip. Makkelijk aan te brengen en je hebt geen lamp nodig.  Met deze Salon Dip creëer jij bij jezelf net zulke mooie nagels als wanneer je naar een salon bent geweest. De Salon Dip blijft langdurig zitten. De kit bevat:

  • Brush on gel
  • Activator
  • Color dip powder
  • 20 witte tips en 20 natuurlijke tips
  • Spons, nagelvijl, manicure stick en vervangende kwasten.

Hoe kan ik de Salon dip het beste gebruiken?

Bescherm je werkblad met papieren doeken. Zorg dat alle nagellak verwijderd is. Vervolgens vijl je je eigen nagels en duw je je nagelriemen met behulp van het manicure stokje voorzichtig terug. Veeg de nagels schoon met nagellakremover. Kies nu voor iedere vinger de juiste maat kunstnagel en leg deze apart, het liefst op volgorde. Breng de brush-on gel aan onderaan de achterkant van de nageltip (het deel dat vastgehecht word aan de natuurlijke nagel). Laat de tip zachtjes op natuurlijke nagel zakken, houd stevig vast tot de nagel vastzit. Herhaal dit bij alle nagels. Knip en vijl tot de gewenste lengte en vorm. Veeg de stof af. Giet dip poeder in het dipschaaltje. Vermijd contact met huid en nagelriem en breng een laagje brush-on gel aan op het volledige oppervlak van 1 nagel (gebruik eventueel het manicure stokje om gel op de huid te verwijderen). Doop de volledige nagel in de poeder door de vinger voorzichtig naar voren te schuiven. Tik de vinger op het dipschaaltje om overtollige poeder af te schudden. Kies nu voor iedere vinger de juiste maat kunstnagel en leg deze apart, het liefst op volgorde. Veeg voorzichtig los poeder weg van alle tien de nagels met de meegeleverde spons. Breng een tweede laag basis gel aan op de nagels. En veeg het borsteltje schoon met een papieren doek na elke applicatie voor je het terug in het gel flesje plaatst, en doop vervolgens in het poeder. Schud overtollig poeder af. Breng een royale hoeveelheid activator aan, vermijd hierbij contact met de huid en nagelriemen. Vijl in vorm en polijst glad en verwijder stof voorzichtig met een spons. Breng daarna nogmaals een laagje activator aan. Verwijder overtollige activator met een droge papieren doek. Breng een gelijkmatige laagjes brush-on gel aan en laat 5 – 10 minuten drogen.

Hoe kan ik de Salon dip het beste verwijderen?

Forceer je kunstnagels niet of trek ze niet los. Knip de kunststrip zo kort mogelijk. Polijst de toplaag weg om de afdichting los te maken. Gebruik vervolgens Kiss Artificial Nail Remover of doop je nagels in nagellakremover met 100% aceton gedurende de 15 a 20 minuten of tot dat ze zacht zijn. Veeg verzachte gel en lijm af.

Ingrediënten:

INGREDIENTS/INGREDIENTES: Base Gel/Gel Base: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHT - Made in Taiwan/Hecho en Taiwan.; Activator/Activador: Acetone, Ethyl Acetate, Dimethyl Tolylamine, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Violet 2 (CI 60725) - Made in USA/Hecho en USA; Top Gel/Gel de Acabado: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHT- Made in Taiwan/Hecho en Taiwan; Brush Softener/Suavizante para Pincel: Acetone, Blue 1 (CI 42090)-Made in USA/Hecho en USA; Dip Powder/ Polvo Acrílico (Liaison): Polymethylmethacrylate, Benzoyl Peroxide, May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 Lake (CI 15850), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Made in USA/Hecho en USA.

Reviews

5 sterren op basis van 4 beoordelingen

k
13 Aug 2023
Kim Radoes
Makelijk in gebruik
a
20 Dec 2022
angela blom
Ziet er goed uit
v
01 Oct 2022
Vivian Regina Sousa Silva Silva
Het materiaal is echt perfect..!!
e
30 Apr 2022
Elise Timmermans
Het werkt heel goed.