Jewel Fantasy Nails - Your Grace

Artikelcode: KJF02
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Make it bling! Je kunt nu pronken met glamoureuze nagels met juweel accenten, zonder dat je naar de salon hoeft. Met de Jewel Fantasy nails Your Grace creëer jij zelf deze prachtige nagels. Perfect voor een feestje! Ook aan te brengen zonder lijm.

Productpagina

Make it bling! Je kunt nu pronken met glamoureuze nagels met juweel accenten, zonder dat je naar de salon hoeft. Met de Jewel Fantasy nails Your Grace creëer jij zelf deze prachtige nagels. Perfect voor een feestje! Ook aan te brengen zonder lijm. Deze kunstnagels zijn aan te brengen door middel van lijm. Gebruik jij liever geen lijm? In dat geval kan je deze nagels ook aanbrengen door middel van adhesive tabs (plakkertjes). Deze adhesive tabs zorgen ervoor dat je geen lijm meer nodig hebt. 

Jewel Fantasy Nails - Your Grace bevat:
- 30 nagels, inclusief 6 nagels met juweel accenten
- Lijm
- 30 mega adhesive tabs (plakkertjes)
- Mini vijl en een manicure stick

Hoe kan ik de Jewel Fantasy Nails Your Grace het beste gebruiken?

Maak je nagels schoon met nagellak remover en was je handen goed. Kies voor iedere nagel de juiste maat nagel en leg deze op volgorde opzij. De maten worden aangegeven door nummertjes op de achterkant. De nagels kunnen op twee manieren aangebracht worden, door middel van lijm of adhesive tabs.

Lijm
Breng lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en vervolgens ook op je eigen nagel. Lijn de kunstnagel uit met je nagelriem en druk vervolgens de nagel 5 seconden op je eigen nagel. Tip: breng voldoende lijm aan om luchtbellen te voorkomen en voor een betere hechting.

Adhesive tabs
Ook op de adhesive tabs staan nummertjes. Kies hetzelfde nummer als dat ook op de betreffende nagel staat en haal hem van het papiertje af. Plak deze vervolgens op je natuurlijke nagel. Druk hem aan en strijk hem glad. Pak vervolgens de kunstnagel en lijn deze uit met je nagelriem. Druk hem vervolgens stevig aan, begin in het midden en dan tegelijkertijd de zijkanten.

Hoe kan ik de Jewel Fantasy Nails Your Grace het beste weer verwijderen?

Lijm
Om de nagel te verwijderen is het van belang dat de kunstnagels niet los geforceerd of getrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje. De lijmresten kunnen vervolgens ook verwijderd worden met een doekje.

Adhesive tabs
Breng nagellakremover aan rond de randen en wacht één minuut. Trek de nagel nu voorzichtig los vanaf de zijkanten.

Ingrediënten:

Nails- ABS Plastic Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1) - Adhesive Tabs: Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen