Jewel Accents - Hidden Gem

Artikelcode: LJS02
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Met deze Jewel Accents Treasure Trove heb jij de mogelijkheid voor jewelry op je nagels. Hoe leuk is dat! Ga je binnenkort naar een leuk festival? Decoreer jouw nagels dan met deze nagelstickers en je bent helemaal festival ready!

Product details

We all love jewelry right? Met deze Jewel Accents Treasure Trove heb jij de mogelijkheid voor jewelry op je nagels. Hoe leuk is dat! Ga je binnenkort naar een leuk festival? Decoreer jouw nagels dan met deze nagelstickers en je bent helemaal festival ready! Dit stickervel bestaat uit allemaal verschillende vormen steentjes die je op nagels kan plakken. Maak bijvoorbeeld je nagels zwart en laat ze vervolgens stralen met de steentjes.

Hoe kan ik de Jewel Accents Treasure Trove het beste gebruiken?

Vijl je nagels in de gewenste vorm. Breng vervolgens nagellak aan en laat dit drogen. Gebruik een pincet om de stickers van het stickervel te trekken en op de gewenste plek op de nagel aan te brengen. Druk nu stevig op de sticker, inclusief de transparante rand, om loskomen te voorkomen. Tip: breng een topcoat aan zodat het lang blijft zitten.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen