Jelly Fantasy Nails - Jelly Juice

Artikelcode: FJ02
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij ook in no-time prachtige gelnagels? Met de Jelly Fantasy Nails van KISS kun jij thuis zelf jouw nagels voorzien van de nieuwste trend. Deze trendy lange gelnagels zijn verkrijgbaar in verschillende designs.

Productpagina

Wil jij ook in no-time prachtige trendy gelnagels zonder naar de salon te hoeven? Met de Jelly Fantasy Nails van Kiss kun jij thuis zelf jouw nagels voorzien van de nieuwste trend. Deze trendy lange gelnagels zijn verkrijgbaar in verschillende designs zodat jij met hippe nagels de deur uit kunt. Geniet tot wel 7 dagen lang van jouw manicure na het aanbrengen van de Jelly Fantasy Nails. Deze prachtige nagels kun je aanbrengen door middel van een nagellijm. Heb jij geen tijd voor gedoe met nagellijm? Dan kunnen deze nagels ook met adhesive tabs (plakkertjes) worden aangebracht. Deze zorgen ervoor dat je helemaal geen lijm nodig hebt. Deze verpakking bevat:
- 28 nagels
- Lijm
- 24 adhesive tabs
- Mini nagelvijl en een manicure stick

Hoe kun je de Jelly Fantasy Nails het beste gebruiken?

Begin met het wassen van je handen met een olievrije zeep. Gebruik daarna een wattenschijfje met nagellak remover om je nagels schoon te maken. Sla deze belangrijke stap nooit over als jij tot wel 7 dagen lang wil genieten van jouw Jelly Fantasy Nails. Het schoonmaken van de nagels zorgt ervoor dat de kunstnagels beter op jouw eigen nagels blijven plakken waardoor jij er langer van kan genieten. Zoek vervolgens de juiste maat van de kunstnagels en leg deze op volgorder opzij zodat ze straks makkelijk kunt aanbrengen. De maten van de nagels worden aangeduid met het nummertje aan de achterkant van de nagel. Deze nagels kunnen op twee manieren worden aangebracht, namelijk door middel van een nagellijm of adhesive tabs.

Nagellijm

Breng wat nagellijm aan op de achterkant van de kunstnagel. Breng vervolgens wat lijm aan op je eigen nagel. Plaats daarna de kunstnagel tegen de nagelriem aan en druk deze vervolgens stevig aan op je eigen nagel voor 5 seconden. Tip: breng genoeg nagellijm aan op de kunstnagel om luchtbellen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de kunstnagel beter aan jouw eigen nagel blijft plakken.

Adhesive tabs

De adhesive tabs hebben zoals de kunstnagels ook maten. Deze staan ook aangegeven met een nummertje. Zoek de nummers die overeen komen met de maat van de kunstnagels die jij nodig hebt. Haal deze van het velletje af en plak het op je eigen nagel. Druk de adhesive tab aan en strijk deze glad zodat er geen luchtbellen meer onder zitten. Neem vervolgens de kunstnagel en plaats deze tegen de nagelriem en druk het stevig aan op jouw nagel met de adhesive tab. Tip: begin met het aandrukken in het midden, druk vervolgens beide zijkanten tegelijkertijd aan. 

Hoe kun je de Jelly Fantasy Nails weer verwijderen?

Het verwijderen van de Jelly Fantasy Nails is afhankelijk van de manier waarop je deze hebt aangebracht. Het is bij beide manieren van belang dat je de kunstnagels niet geforceerd lostrekt van jouw eigen nagels. Dit kan jouw eigen nagels beschadigen. 

Nagellijm

Je kunt gebruik maken van de Kiss Glue Off Instant False Nail Remover door deze tussen de kunstnagel en je eigen nagel te plaatsen. Je kunt jouw nagels ook weken in een nagellak remover met aceton totdat ze zacht zijn geworden. Verwijder de zacht geworden nagels vervolgens met een wattenschijfje. De lijmresten kunnen ook verwijderd worden met een wattenschijfje doordrenkt in nagellak remover.

Adhesive tabs

Laat je nagels voor ongeveer een minuut weken in nagellak remover. Trek daarna de kunstnagel voorzichtig los beginnend bij de zijkanten. 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen