Impulss Gel Polish - Ruby Red

Artikelcode: ICG039
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. De kleur Ruby Red is een dieprode kleur die geschikt is voor alle gelegenheden. De Impulss lakjes drogen binnen 60 sec. onder de Impulss LED-lamp.

Product details

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Ruby Red het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de 1 Step Impulss Gel Polish Ruby Red optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gellaknagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de 1 Step Gel Polish Ruby Red in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish Ruby Red. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Ruby Red trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de 1 Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,4 sterren op basis van 5 beoordelingen

l
22 Apr 2023
Lizette Havenaar
Mooie kleur!!
c
27 Oct 2022
Christine
Mooie kleur
h
10 Sep 2022
Heleen
Nog niet gebruikt
n
04 Jun 2022
Natalie Berk
Minder rood dan gedacht
k
28 Dec 2021
Kim
Helemaal weg van deze kleur