Nieuw

Impulss Gel Polish - Pretty Pink

Artikelcode: ICG030
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Impulss Pretty Pink! Impulss heeft een ruim assortiment aan One Step Gel Polish, en daarmee creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp.

Productpagina

Impulss Pretty Pink! Impulss heeft een ruim assortiment aan One Step Gel Polish, en daarmee creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende Impulss LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Pretty Pink het beste aanbrengen?

De volgende stappen zijn van belang voor mooie nagels! Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish pretty Pink optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de One Step Gel Polish Pretty Pink in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish Pretty Pink. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Pretty Pink trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,9 sterren op basis van 13 beoordelingen

t
28 May 2024
Tina Wibbelink
Excellent!
k
26 Mar 2024
Krista Rebane
Super mooi kleur
a
30 Nov 2023
Anne-mie Vaes
Ik moet hem nog gebruiken
p
21 Oct 2023
Petra Vd Boogaard
Mooie kleur en lakt heel prettig
n
23 Sep 2023
Nicole Van der Ven
Mooie kleur!!
n
28 Aug 2023
Nicole van Dooren
Goede kwaliteit die lang blijft zitten
h
07 Aug 2023
Heidi Verhoeven
Het was allemaal perfect zoals dat ik de kleuren door gegeven had
a
30 Jul 2023
Anouk
Heel mooie kleur en prima gellak!
c
27 Oct 2022
Christine
Lekker fel kleurtje
j
24 Oct 2022
J.A.M. Roussen-Frensch
Eén woord fantastisch
y
03 Aug 2022
Yolanda Abrams
mooie kleur
a
09 Jul 2022
Anne-Mieke Kimpe
Goede kwaliteit
p
29 Jun 2022
Priscilla
Leuk zomer kleurtje!