Impulss Gel Polish - Party Pink

Artikelcode: ICG023
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Wil jij ook zelf gelnagels creëren? Met een ruim assortiment aan all-in-one gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Shop Impulss Party Pink nu

Product details

Wil jij ook zelf gelnagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan all-in-one gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het Impulss assortiment bevat de meest hippe kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Party Pink het beste aanbrengen?

Bereid je nagels voor, voordat je begint met het lakken van je nagels. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna alle nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Dit is heel belangrijk zodat de all-in-one Impulss Gel Polish Party Pink optimaal kan hechten. Zo heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de all-in-one Gel Polish Party Pink in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish Party Pink. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak niet zo snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels direct uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Party Pink trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED-Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je helemaal klaar! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de all-in-one Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

v
06 Aug 2022
Veronica Kalkhoven
2x aanbrengen en je hebt mooie nagels