Actie
Nieuw

Impulss Gel Polish - Party Pink

Artikelcode: ICG023
€11,99€8,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk uitharden met de LED-Lamp. Shop Impulss Party Pink nu!

Productpagina

Wil jij ook zelf gelnagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het Impulss assortiment bevat de meest hippe kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Party Pink het beste aanbrengen?

Bereid je nagels voor, voordat je begint met het lakken van je nagels. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna alle nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Dit is heel belangrijk zodat de One Step Impulss Gel Polish Party Pink optimaal kan hechten. Zo heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng deOne Step Gel Polish Party Pink in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish Party Pink. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak niet zo snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels direct uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Party Pink trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED-Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je helemaal klaar! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

5 sterren op basis van 7 beoordelingen

n
23 Mar 2024
Nicolette
Makkelijk aan te brengen
c
10 Oct 2023
Cindy
Top en eenvoudig
m
08 Oct 2023
Myriam Michiels
Twee lagen kleur en een toplaag en blijft 3 weken zitten. Gemakkelijk te verwijderen
n
28 Aug 2023
Nicole van Dooren
Goede kwaliteit die lang blijft zitten
s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
h
07 Aug 2023
Heidi Verhoeven
Alles na wens
v
06 Aug 2022
Veronica Kalkhoven
2x aanbrengen en je hebt mooie nagels