Impulss Gel Polish - English Rose

Artikelcode: ICG024
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met een ruim assortiment aan 1 Step gellak van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. De kleur English Rose shop je hier.

Product details

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish English Rose het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de 1 Step Impulss Gel Polish optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de 1 Step Gel Polish in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de gellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de 1 Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,5 sterren op basis van 7 beoordelingen

m
09 May 2023
Maris
Mooie kleur en goede kwaliteit.
j
23 Apr 2023
Janneke Engels
Mooie kleur
l
09 Apr 2023
Lief Muys
Werkt goed
g
05 Mar 2023
Geesje Bongers
De kleur is anders dan op de foto.
w
24 Jul 2022
Willie Udink
Goede gellak
a
29 Jun 2022
Agnes Datema
Blijft goed zitten, makkelijk aan te brengen. Zelfs na een dag werken geen beschadiging te zien, normaal zien mijn nagels er dan niet meer uit.
f
25 Jun 2022
Frieda Kuppens
Mooie kleur