Impulss Gel Polish - Dark Aubergine

Artikelcode: ICG015
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Het assortiment van Impulss bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp. Met een groot assortiment aan all-in-one gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels, bijvoorbeeld met de Impulss Gel Polish Dark Aubergine.

Product details

Het assortiment van Impulss bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp. Met een groot assortiment aan all-in-one gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels, bijvoorbeeld met de Impulss Gel polish Dark Aubergine. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende Impulss LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Dark Aubergine het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de all-in-one Impulss Gel Polish Dark Aubergine optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de all-in-one Gel Polish in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Dark Aubergine trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de all-in-one Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

j
30 Aug 2022
Jill Van de Sande
Goede kwaliteit en de juiste kleur
d
22 May 2022
Dbk
De lak glanst heel mooi, 3-in-1 lak, dus geen base -en topcoat meer nodig. Droogt in 1 minuut onder de Impulss led-lamp. Salon kwaliteit.