Impulss Gel Polish - Black

Artikelcode: ICG033
  • Als je 2 producten van "Impulss Gel Polish" koopt, ontvang je een korting van 74,9% op het laagstgeprijsde product.
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Wil jij ook zelf super mooie gelnagels creëren? Dat kan met Impulss Gel Polish Black! Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Je hebt nu geen top- en basecoat meer nodig met Impulss!

Product details

Wil jij ook zelf super mooie gelnagels creëren? Dat kan met Impulss Gel Polish Black! Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Je hebt nu geen top- en basecoat meer nodig met Impulss! De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Black het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de all-in-one Impulss Gel Polish Black optimaal hechten en heb je veel langer plezier van je mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de all-in-one Gel Polish Black in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Zo zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED-Lamp. De Impulss Gel Polish Black trekt daarna vanzelf glad. Breng, indien nodig, nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED-Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de all-in-one Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit van Impulss.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

a
09 Jul 2022
Anne-Mieke Kimpe
Geweldige kwaliteit