Impulss Gel Polish - Black

Artikelcode: ICG033
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Wil jij ook zelf super mooie gellaknagels creëren? Dat kan met Impulss 1 Step Gel Polish Black! Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Je hebt nu geen top- en basecoat meer nodig met Impulss!

Product details

Wil jij ook zelf super mooie gellaknagels creëren? Dat kan met Impulss 1 Step Gel Polish Black! Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Je hebt nu geen top- en basecoat meer nodig met Impulss! De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Black het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish Black optimaal hechten en heb je veel langer plezier van je mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de One Step Gel Polish Black in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Zo zorg je ervoor dat de gellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED-Lamp. De Impulss Gel Polish Black trekt daarna vanzelf glad. Breng, indien nodig, nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED-Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit van Impulss.

Reviews

3,8 sterren op basis van 4 beoordelingen

y
28 Jan 2023
Y
Mooie kleur
l
18 Jan 2023
Loes Van Rozendaal
Prima product
a
10 Jan 2023
Anouk
Gellak is meer dan slecht. Moet een base- coat onder en een top coat en zelfs dan na een dag alweer [email protected] waardeloos!
a
09 Jul 2022
Anne-Mieke Kimpe
Geweldige kwaliteit