imPRESS Nails - Dynamite

Artikelcode: IM021
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij binnen no time mooie trendy nagels? Met de imPRESS Design - Dynamite kunstnagels van Kiss is dat makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm, hoe fijn is dat!

Productpagina

Wil jij binnen no time mooie trendy nagels? Met de imPRESS Design - Dynamite kunstnagels van Kiss is dat makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm, hoe fijn is dat!

Hoe kan ik de imPRESS Design - Dynamite het beste aanbrengen?

Om deze classy black nagels aan te brengen kun je het eerste je nagelriemen terug duwen met het bijgeleverde bokkenpootje. Maak daarna je nagels goed schoon met de prep pad. Deze stap is belangrijk voor een goede hechting. Leg nu de nagels met de juiste pasvorm op volgorde voor je neer zodat je effectief aan de slag kunt gaan. De kunstnagels zijn genummerd, waardoor je makkelijk de maat kunt bepalen.  Haal het plasticje van de onderkant van de kunstnagel en plak de kunstnagel op je natuurlijke nagel. Druk de nagel goed aan zodat deze goed hecht. Herhaal deze stap voor alle overige nagels en je manicure is binnen enkele minuten klaar.

Ingrediënten:

Nails: ABS Plastic
Adhesive: Acrylic Acid, Ethlhexyl Acrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

m
21 May 2023
Mieke Jansen
Kan je in de gewone drogisterij niet vinden dus helemaal top
j
22 Oct 2022
Jacqueline Schaap
Precies wat ik verwacht