Good Brow Day - Soft Brown

Artikelcode: 2K511B
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Creëer de perfecte wenkbrauwen met de Good Brow Day Soft Brown wenkbrauwset. In deze set zit een wenkbrauwpotlood om je wenkbrauwen mee bij te tekenen. Daarnaast zit er ook een wenkbrauwgel in de wenkbrauwset om je wenkbrauwen op hun plek te houden.

Product details

Met de Good Brow Day - Soft Brown kun jij dagelijks de perfecte wenkbrauwen creëren. In de set zit een dun uitdraaibaar wenkbrauwpotloodje waarmee jij je wenkbrauwen kunt bij tekenen. Ook zit er een borsteltje aan het uiteinde van dit potlood zodat jij je wenkbrauwen kunt modeleren. Tot slot zit er ook een gekleurde wenkbrauwgel bij de set. Deze zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen de hele dag op hun plek blijven zitten terwijl ze er ook meer volume krijgen

Hoe kun je het Good Brow Day - Soft Brown het beste gebruiken?

Borstel allereerst je wenkbrauwen in model met het borsteltje aan het uiteinde van het wenkbrauwpotlood. Teken dan de wenkbrauwen bij daar waar nodig. Doe dit in korte dunnen stroken, zodat het net echte wenkbrauwharen lijken. Breng tot slot de wenkbrauwgel aan voor meer volume en om de wenkbrauwen op hun plek te sealen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen