Actie

Good Brow Day - Dark Brown

Artikelcode: 2K511C
€8,95€6,71
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer perfecte wenkbrauwen met de Good Brow Day Dark Brown wenkbrauwset. In deze set zit een wenkbrauwpotlood om je wenkbrauwen mee bij te tekenen. Daarnaast zit er ook een wenkbrauwgel in om je wenkbrauwen op hun plek te houden. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Met de Good Brow Day Dark Brown kun jij dagelijks de perfecte wenkbrauwen creëren. In de set zit een dun uitdraaibaar wenkbrauwpotloodje waarmee jij je wenkbrauwen kunt bij tekenen. Ook zit er een borsteltje aan het uiteinde van dit potlood zodat jij je wenkbrauwen gemakkelijk kunt modeleren. Tot slot zit er ook een gekleurde wenkbrauwgel bij de set. Deze zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen de hele dag op hun plek blijven zitten terwijl en nog meer volume krijgen.

Hoe kun je de Good Brow Day - Dark Brown het beste gebruiken?

Borstel allereerst je wenkbrauwen in model met het borsteltje aan het uiteinde van het wenkbrauwpotlood. Teken dan de wenkbrauwen bij als dat nodig is. Doe dit in korte dunnen stroken, zodat het net echte wenkbrauwharen lijken. Breng tot slot de wenkbrauwgel aan voor meer volume en om de wenkbrauwen op hun plek te sealen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen