Goddess Palette Eyeshadow - Demeter

Artikelcode: KEMP03
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Laat je ogen stralen met de Kiss Goddess Palette Eye Shadow Demeter New York Professional. Het palette bevat 12 universele oogschaduwkleuren in verschillende texturen en heeft een rijke pigmentatie. Binnen één slag heb je een gelijkmatige kleurverdeling.

Product details

Wil jij graag je ogen laten stralen? Gebruik hier dan de Goddess Palette Eye Shadow Demeter van Kiss New York Professional voor. Het palette bevat 12 universele oogschaduwkleuren in verschillende texturen en heeft een rijke pigmentatie. Binnen één slag heb je een gelijkmatige kleurverdeling. Dit oogschaduwpalette van Kiss bevat verschillende oogschaduwtypes waaronder matte oogschaduw en glitter. De textuur van deze verschillende oogschaduwtypes is zacht en fluweelachtig.

Hoe kan ik de Goddess Palette Eyeshadow Demeter het beste gebruiken?

Hoe je dit oogschaduwpalette gebruikt ligt natuurlijk helemaal aan jou. Wij raden je aan om de lichte kleuren boven je arcadeboog te gebruiken of aan de binnenkant van je oog. De donkerdere kleuren raden wij je aan om te gebruiken aan de buitenkant van je oog. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van wat jij mooi vindt!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen