Glue Off Instant False Nail Remover

Artikelcode: KGO01
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Geen gedoe meer bij het verwijderen van je kunstnagels. Verwijder nu snel en gemakkelijk je kunstnagels met de Kiss Glue Off Instant False Nail Remover. Deze kunstnagelremover is handig vormgegeven zodat jij deze ook gemakkelijk in je tas kunt meenemen.

Product details

Geen gedoe meer bij het verwijderen van je kunstnagels. Verwijder nu snel en gemakkelijk je kunstnagels met de Kiss Glue Off Instant False Nail Remover. Deze kunstnagelremover is handig vormgegeven zodat jij deze ook gemakkelijk in je tas kunt meenemen. Schep gemakkelijk de kunstnagels van je eigen nagels met deze kunstnagelremover. Deze verpakking bevat:
- Kunstnagelremover
- Nagelbuffer
- Gedetailleerde instructies

Hoe kun je de Glue Off Instant False Nail Remover het beste gebruiken?

Trek de dop van de Glue Off Instant False Nail Remover en breng deze aan langs de nagelriem. Wacht ongeveer een minuut terwijl de nagelremover de nagellijm verzacht en oplost. Plaats vervolgens de beitelpunt om de kunstnagels van je eigen nagels af te tillen. Veeg de restanten zacht geworden nagellijm van je vingers met een doekje. Je kunt eventuele nagellijmresten op je eigen nagel wegvijlen met de bijgeleverde nagelbuffer zodat je weer gladde nagels hebt.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen