Glitter Gem - Onyx Gems

Artikelcode: 2E100D
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Het Glitter Gem Palette Onyx Gems van Profusion is geïnspireerd op verschillende juwelen en edelstenen. De verschillende glitter paletten geven jouw ogen een sprankelende finish touch dankzij de pressed glitter pigments.

Product details

het Glitter Gem - Onyx Gems Palette van Profusion bevat 5 pressed glitter oogschaduwkleuren. De kleuren in het palette zijn geïnspireerd op een juweel of edelsteen en passen daarom dus binnen dezelfde kleurgroep. Deze pressed glitter oogschaduwkleuren zijn ideaal om een look af te maken en om je ogen een sprankelende finishing touch te geven.

Hoe kun je het Glitter Gem - Onyx Gems het beste gebruiken?

Het Glitter Gem - Onyx Gems Palette kun je het beste gebruiken om een finishing touch te geven aan een door jou gecreëerde look. Breng vaseline, lipgloss of doorzichtige lijm aan op de plek waar jij de pressed glitter oogschaduw wil aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de glitters blijven plakken. Breng dan met een platte oogschaduw kwast de glitter aan op de plekken waar jij dit wil. Je kunt de glitters aan brengen op het bewegend ooglid of in de binnenste ooghoeken om je ogen een opvallende sprankel te geven. Maak je ooglook compleet met mascara, kunstwimpers en eventueel oogpotlood.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen