Actie

Glam Fantasy Nails - Tan Lines

Artikelcode: KGF01
€13,99€9,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Glam Fantasy Nails Tan Lines heb jij mooie nagels in een handomdraai. Deze nagelvariant kan naast lijm, ook aangebracht worden middels adhesive tabs. Maak je toch liever gebruik van lijm? Geen probleem, ook dit zit bij de verpakking in.

Productpagina

Met de Glam Fantasy Nails Tan Lines heb jij mooie nagels met een leuk special effect binnen een handomdraai. Deze nagelvariant kan naast lijm, ook aangebracht worden middels adhesive tabs. Plakken maar! Maak je toch liever gebruik van lijm? Geen probleem, ook dit zit bij de verpakking in. Deze nagels blijven goed zitten tot ongeveer een week! Dit nagelsetje bevat:
- 28 nagels medium lengte
- 28 mega-adhesive tabs
- Gel glue
- Mini vijl

Hoe kan ik de Glam Fantasy Nails Tan Lines het beste gebruiken?

Begin met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover en was je handen grondig met zeep. Kies nu voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart op volgorde. Aan de onderkant van de nagel staat een nummer, waaraan je precies kan zien welke maat nagel het is.

Adhesive tabs
Ook op deze adhesive tabs (plakkertjes) staan nummers. Het nummer dat op je gekozen nagel staat, komt overeen met het plakkertje met hetzelfde nummer. Heb jij nagel nummer 7 gekozen dan kan je het beste ook adhesive tab nummer 7 gebruiken. Plak de adhesive tab op je eigen nagel en druk het aan en strijk het glad. Vervolgens verwijder je het bovenste laagje en plak je de kunstnagel er op. Wrijf 5 seconden over de nagel heen en je hebt weer mooie verzorgde nagels!

Lijm
Heb je je nagels schoongemaakt? Breng nu een laagje lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Plaats de kunstnagel op je eigen nagel en zorg dat de kunstnagel mooi tegen de nagelriem aan zit. Druk de nagel erop en houd dit 5 seconden vast. Tip: breng voldoende lijm aan om lucht tussen de nagels te voorkomen, de hechting te behouden. Waardoor ze langer gedragen kunnen worden.

Hoe kan ik de Glam Fantasy Nails Tan Lines het beste weer verwijderen?

Adhesive tabs
Breng een beetje nagellakremover aan rond de randen van de nagel. Wacht ongeveer één minuut en trek voorzichtig de nagel vanaf de zijkanten los.

Lijm
Om de nagel te verwijderen is het van belang dat de kunstnagels niet los geforceerd of getrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje.

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1) - Adhesive Tabs: Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen