Actie

Giant Pro Double Liner 001 Black

Artikelcode: 14101510
€19,99€17,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Breng de perfecte eyeliner aan met deze Giant Pro Double Liner. Deze intens zwarte inkt eyeliner is perfect voor het creëren van een stoere en dramatische look.

Product details

Breng de perfecte eyeliner aan met deze Giant Pro Double Liner. Deze intens zwarte inkt eyeliner is perfect voor het creëren van een stoere en dramatische look. Deze 2-in-1 eyeliner en kajal-potlood is ideaal voor het creëren van een tijdloze "rock chick" look. De eyeliner vormt een perfecte diepzwarte omlijning van jouw ogen. De vloeibare eyeliner droogt snel en blijft tot wel 12 uur zitten. Dankzij de lange punt is het gemakkelijk om een winged eyeliner te maken. De zachte crèmige structuur van de de kajal-potlood geeft een intens zwarte kleur af die makkelijk te vervagen is. De punt van het kajal-potlood geeft controle en precisie bij het aanbrengen van de eyeliner. Een perfect duo voor het aanbrengen van zowel dikke als dunne eyeliner om jouw ogen meer definitie te geven.

Hoe kun je de Giant Pro Double Liner het beste aanbrengen?

De Giant Pro Double Liner kan op verschillende manieren worden aangebracht. De meest subtiele manier is door het aanbrengen van een dun lijntje op jouw bovenste wimperrand. Begin door de punt van de eyeliner pen te plaatsen in je binnenste ooghoek en trek in één vloeiende beweging een lijn richting je buitenste ooghoek. Tip: je kunt je ooglid een beetje strak trekken voor meer precisie. De kajal-potlood kun je aanbrengen op je waterrand om je ogen meer definitie te geven.

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen