Nieuw

Gel Polish Poppy Purple

Artikelcode: ICG026
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Base-, color en topcoat alles in 1 flesje. De Poppy Purple steelt de show!

Productpagina

Toe aan een prachtige gellak kleur? Dat kan met de Impulss 1 Step Gel Polish – Poppy Purple! Een prachtige paarse kleur die iedereen prachtig staat. Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk uitharden door middel van de Impulss LED-Lamp. Blijft tot wel 2 weken zitten en chipt niet!

Hoe breng je de Impulss 1 Step Gel Poppy Purple het beste aan?

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat jij tot wel 2 weken lang plezier hebt van prachtige gelnagels.
Vijl je nagels in het gewenste model en duw je nagelriemen voorzichtig terug met een bokkenpootje.
Maak het gehele nagelbed voorzichtig dof met een fijne vijl.
Gebruik vervolgens een Impulss Cleanser/Finisher doekje om je nagels goed schoon te maken.
Na de voorbereiding kun je eindelijk beginnen om de kleur Poppy Purple aan te brengen op je nagels. Breng de Impulss Gel Polish – Poppy Purple aan op je nagels van je vier vingers in één vloeiende beweging.

Tip: Om ervoor te zorgen dat de lak minder snel gaat chippen. raden we het je aan om de eerste laag iets over de nagelrand door te trekken.

Laat je nagels nu tegelijkertijd onder de LED-lamp uit harden. De lamp gaat vanzelf aan als je je hand erin steekt en gaat weer uit als de lak opgedroogd is.
Breng indien nodig nog een tweede laag aan en laat deze weer uitharden onder de LED-lamp.
Lak je twee duimen als laatste en laat ze samen uitharden onder de lamp.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Poppy Purple het beste verwijderen?

Vijl je nagels dof met een fijne vijl, zodat er kleine krasjes ontstaan. Daardoor kunnen de Impulss Remover Pockets beter intrekken.
Leg de Impulss Remover Pockets met het doekje op je nagels. Je hele nagels moet bedekt zijn met het doekje met vloeistof.
Wikkel de Remover Pocket strak om je vingers, vouw de zijkant om en buig de rand van de folie goed om je vinger heen. Laat de remover minimaal 10 minuten lang zitten. Na de 10 minuten mogen de Remover Pockets verwijderd worden. Gebruik een bokkenpootje om de zacht geworden Gel Polish voorzichtig te verwijderen van je nagels.
Breng tot slot een verzorgende handcrème aan op je handen.

Ingrediënten:

Aliphatic Urethane Acrylate, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionate, Polyethylene Terephthlate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Isopropyl Thioxanthone, Polyurethane-11, Aluminum Powder (Cl 77000), P-Hydroxianisole. May contain: Cl 77266, Cl 15850, Cl 14700, Cl 47005, Cl 42090, Cl 61565, Cl 60725, Cl 47000, Cl 77891, Cl 77510, Cl 19140.

Reviews

4,7 sterren op basis van 3 beoordelingen

s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
f
26 Aug 2023
Febe Melckenbeek
Leuk voor de zomer en voor festivals
r
08 Aug 2023
Rosita Vrancken
Top kwaliteit ben er blij mee