French Tip Nail Extensions - White

Artikelcode: KFT01
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Creëer langere nagels die tot wel twee weken blijven zitten met de French Tip Nail Extensions van KISS. Deze kunstnageltips zijn gemakkelijk aan te brengen en geven jouw handen een verzorgde uitstraling.

Product details

Zorg voor langere nagels met de French Tip Nail Extensions van KISS. Deze kunstnageltips zijn gemakkelijk aan te brengen en geven je handen een verzorgde uitstraling. Deze kunstnageltips blijven tot wel twee weken zitten als ze gebruikt worden in combinatie met de French Acrylic Kit van KISS. Creëer nu thuis hetzelfde resultaat als bij een nagelsalon met deze French Tip NAil Extensions. De French Tip Nail Extensions bevatten:

- 24 Easy-apply tip nagels
- Roze nagellijm
- Mini nagelvijl en manicure stick

Hoe kan ik de French Tip Nail Extensions het beste gebruiken?

Begin met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover. Knip of vijl je nagels zodat ze de juiste lengte hebben om de kunstnageltip aan te brengen. Duw de nagelriemen terug met de manicure stick en schuur de nagel lichtjes met een schuurblock of met de 4 Stappen vijl. Kies vervolgens de juiste maat nageltips voor je vingers en leg deze op volgorde apart. Pak de nagel vast bij het tabje en breng een laag lijm aan op de nageltip. Plaats de nageltip extensies op de rand van jou eigen nagel en druk deze goed aan. Houd de nagel ongeveer 5 seconden goed vast totdat de lijm opgedroogd is. Het tabje kan verwijderd worden door het eerst naar beneden te buigen en vervolgens omhoog. Breng vervolgens wat lijm aan tussen jouw eigen nagel en de kunstnageltip. Laat dit goed drogen en vijl vervolgens jouw nagels in de gewenste vorm. Gebruik tot slot de French Acrylic Kit van KISS om je nagels een verzorgde look te geven die tot wel 2 weken blijft zitten.
Tip: breng voldoende lijm aan om te zorgen dat er geen luchtbelletjes tussen komen.

Hoe kan ik de French Tip Nail Extensions het beste weer verwijderen?

Om de French Tip Nail Extensions weer te verwijderen kun je deze het beste laten weken in een nagellakremover met aceton totdat ze zacht worden. Let erop dat je de kuntsnageltips niet zomaar van je nagels aftrekt of duwt. Na het weken kun je de nagels er makkelijk afvegen met een wattenschijfje. Verwijder de lijmresten met een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover.

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic. Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, Red 7 (CI 15850:1).

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen