Foundation+ Creamy Compact - Golden 008

Artikelcode: 14121174
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Deze Foundation+ Creamy Compact - Golden 008 van Gosh minimaliseert fijne lijntjes en creëert een gladde stralende huid. En dit alles in een handige compacte verpakking met een sponsje en spiegeltje die jij ook onderweg kunt gebruiken.

Product details

Deze handige Foundation+ Creamy Compact - Golden 008 van Gosh zorgt ervoor dat jouw huid er weer fris uitziet. De handige compact verminderd fijne lijntjes waardoor jouw huid er glad en stralend uitziet. Ben jij toch op zoek naar meer dekking? Dan kunnen gemakkelijk meerdere lagen aanbrengen zonder dat jouw gezicht er cakey uit gaat zien. Dankzij de verpakking is de compact ook makkelijk mee te nemen om onderweg je make-up bij te werken.

Hoe kun je de Foundation+ Creamy Compact - Golden 008 het beste gebruiken?

Voordat je een foundation of een poeder op je gezicht aanbrengt kun je altijd het beste een primer aanbrengen. Nadat de primer in de huid is getrokken kun je met het bijgeleverde sponsje de Foundation+ aanbrengen en uitblenden. Wil jij toch meer dekking? Voeg dan meerdere laagjes toe en blendt deze uit totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen