Fashion Glitter Nails - Missing Out

Artikelcode: KOGN01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Fashion Glitter Nails - Missing Out heb jij mooie nagels in een handomdraai, je hoeft hem alleen nog erop te plakken!
    LET OP! deze verpakking bevat geen lijm

Productpagina

Met de Fashion Glitter Nails - Missing Out heb jij mooie nagels met een leuk special effect binnen een handomdraai. Blijft langdurig zitten en gaat niet chippen. De Flexi-Fit technologie zorgt voor extra comfort.
De kit bevat:
- 24 Nagels

Hoe kan ik de Fashion Glitter Nails - Missing Out het beste gebruiken?

Begin met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover. Kies vervolgens voor iedere nagel de juiste maat kunstnagel en leg deze apart. Het liefst op volgorde. Handig om te weten, de nagels zijn voorzien van een nummer. Op deze manier kan je precies zien voor welke vinger je welk nummer hebt gekozen. Breng nu een laagje lijm aan op de kunstnagel. Vervolgens breng je ook een laagje lijm aan op je eigen nagel. Leg de kunstnagel nu op je eigen nagel en druk de kunstnagel aan en hou dit ongeveer 5 seconden vast. Tip: breng voldoende lijm aan.

Hoe kan ik de Fashion Glitter Nails - Missing Out het beste weer verwijderen?

Om de nagels weer te verwijderen is het van belang dat de nagels niet eraf geforceerd of getrokken worden. Vijl de top coat er zover mogelijk af. Week je nagels in nagellakremover totdat de nagels zacht zijn. Nu kun je de nagels er makkelijk afhalen. Verwijder de lijmresten met een nat doekje/watje.

LET OP! deze verpakking bevat geen lijm

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen