Falscara - Volumizing Wisps

Artikelcode: KFCL02C
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Vind jij wimperextensions mooi, maar ben jij het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers zat? Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij Falscara Volumizing Wisps net zo simpel als het aanbrengen van een mascara. Ideaal dus!

Product details

Vind jij wimperextensions mooi, maar ben jij het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers zat? Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij Falscara Volumizing Wisps net zo simpel als het aanbrengen van een mascara. Ideaal dus!

Hoe kun je de Falscara Volumizing Wisps het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van de bond op jouw eigen wimpers. Dit doe je op dezelfde manier als het aanbrengen van mascara. De volgende stap is iets moeilijker. In tegenstelling tot traditionele wimpers die je aan de bovenkant van je wimpers op de wimperrand plakt moeten deze Falscara - Volumizing Wisps onder je wimpers geplakt worden. Gebruik een applicator om een wimperstukje op te pakken en deze voorzichtig aan de onderkant van je wimpers te plaatsen. Plaats de wimpers net van de waterlijn af voor de het meest natuurlijke effect. Herhaal deze stap met de Falscara Volumizing Wisps stukjes totdat jij vind dat je wimpers genoeg zijn aangevuld. Gebruik vervolgens de seal op dezelfde manier als een mascara. Deze zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de Falscara Volumizing Wisps stukjes goed op hun plek blijven zitten.

 

LET OP: deze verpakking bevat geen applicator en bond en seal.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen