Falscara - Remover

Artikelcode: KFCR01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Doordrenkt met verzachtende rozenwater, zorgt deze Falscara Remover voor een zachte, gemakkelijke verwijdering van Falscara Wisps en Bond & Seal terwijl het de huid rondom de ogen voedt.

Productpagina

Doordrenkt met verzachtende rozenwater, zorgt deze Falscara Remover voor een zachte, gemakkelijke verwijdering van Falscara Wisps en Bond & Seal terwijl het de huid rondom de ogen voedt.

Hoe kun je de Falscara Remover het beste gebruiken?

Je kunt de Falscara Remover op twee manieren gebruiken voor het verwijderen van de aangebrachte Falscara Wisps en voor het schoonmaken van gebruikte Falscara Wisps.

Doordrenk een wattenschijfje met de remover voor het verwijderen van de aangebrachte Falscara Wisps. Plaats het wattenschijfje vervolgens 10 seconden lang op je ogen en veeg daarna voorzichtig de wisps van je ogen met het wattenschijfje.

Plaats de Wisps op een keukenpapier en breng een laagje van de remover aan. Laat dit 10 seconden intrekken. Doordrenk vervolgens een wattenstaafje met de remover en maakt de wisps voorzichtig schoon door de Bond & Seal weg te vegen. 

Ingrediënten:

Water, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, lsohexadecane, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Citrate, Benzalkonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Poloxamer 184, Disodium EDTA, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Isopropyl Alcohol, Portulaca Oleracea Extract, Phenoxyethanol, Fragrance, Red 40

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

m
09 Apr 2023
Maribeth Cerillo
Very good one