Actie

Falscara - Natural Wispy Wisps Multipack

Artikelcode: KFCM02
€11,99€8,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Vind jij wimperextensions fantastisch, maar heb jij geen zin in het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers? Het aanbrengen van Falscara - Natural Wispy Wisps Multipack kunstwimpers is met product net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Productpagina

Vind jij wimperextensions fantastisch, maar heb jij geen zin in het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers? Het aanbrengen van Falscara - Natural Wispy Wisps Multipack kunstwimpers is met product net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Hoe kun je de Falscara - Natural Wispy Wisps Multipack het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van de bond op jouw eigen wimpers. Dit doe je op dezelfde manier als het aanbrengen van mascara. De volgende stap is iets moeilijker. In tegenstelling tot traditionele wimpers die je aan de bovenkant van je wimpers op de wimperrand plakt moeten deze Falscara - Natural Wispy Wisps Multipack wimpers onder je wimpers geplakt worden. Gebruik een applicator om een wimperstukje op te pakken en deze voorzichtig aan de onderkant van je wimpers te plaatsen. Plaats de wimpers net van de waterlijn af voor de het meest natuurlijke effect. Herhaal deze stap met de wimper stukjes totdat jij vind dat je wimpers genoeg zijn aangevuld. Gebruik vervolgens de seal op dezelfde manier als een mascara. Deze zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de wimper stukjes goed op hun plek blijven zitten.

De Falscara - Natural Wispy Wisps Multipack is een grote verpakking.

LET OP: deze verpakking bevat geen applicator en bond en seal.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen