Falscara - Lifting Wisps

Artikelcode: KFCL03C
  • Overzicht
  • Met Falscara Lifting Wisps creëer je wimperextensions, maar dan zonder het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers. Het aanbrengen van kunstwimpers is met de Falscara Lifting Wisps net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Product details

Met Falscara Lifting Wisps creëer je wimperextensions, maar dan zonder het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers. Het aanbrengen van kunstwimpers is met de Falscara Lifting Wisps net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Hoe kun je de Falscara Lifting Wisps het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van de bond op jouw eigen wimpers. Dit doe je op dezelfde manier als het aanbrengen van mascara. De volgende stap is iets moeilijker. In tegenstelling tot traditionele wimpers die je aan de bovenkant van je wimpers op de wimperrand plakt moeten deze wimpers onder je wimpers geplakt worden. Gebruik een applicator om een Falscara - Lifting Wisps wimperstukje op te pakken en deze voorzichtig aan de onderkant van je wimpers te plaatsen. Plaats de Falscara - Lifting Wisps wimpers net van de waterlijn af voor de het meest natuurlijke effect. Herhaal deze stap met de wimper stukjes totdat jij vind dat je wimpers genoeg zijn aangevuld. Gebruik vervolgens de seal op dezelfde manier als een mascara. Deze zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de Falscara - Lifting wimper stukjes goed op hun plek blijven zitten.

 

LET OP: deze verpakking bevat geen applicator en bond en seal.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen