Falscara - Lengthening Wisps

Artikelcode: KFCL01C
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Vind jij wimperextensions mooi, maar ben jij het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers zat? De Falscara is de oplossing voor jou. Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij dit product net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Product details

Vind jij het aanbrengen van kunstwimpers ook zo moeilijk? De Falscara is de oplossing voor jou. Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij dit product net zo simpel als het aanbrengen van een mascara. Geef jezelf de langere wimpers die er net uitzien als wimperextensies met deze Falscara Kunstwimpers. 

Hoe kun je de Falscara het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van de bond op jouw eigen wimpers. Dit doe je op dezelfde manier als het aanbrengen van mascara. De volgende stap is iets moeilijker. In tegenstelling tot traditionele wimpers die je aan de bovenkant van je wimpers op de wimperrand plakt moeten deze wimpers onder je wimpers geplakt worden. Gebruik een applicator om een wimperstukje op te pakken en deze voorzichtig aan de onderkant van je wimpers te plaatsen. Plaats de wimpers net van de waterlijn af voor de het meest natuurlijke effect. Herhaal deze stap met de wimper stukjes totdat jij vind dat je wimpers genoeg zijn aangevuld. Gebruik vervolgens de seal op dezelfde manier als een mascara. Deze zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de wimper stukjes goed op hun plek blijven zitten.

 

LET OP: deze verpakking bevat geen applicator en bond en seal.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen