Falscara - Extra Drama Wisps Multipack

Artikelcode: KFCM03
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wimperextensions zijn mooi, maar het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers is vervelend. Daarom is Falscara de oplossing. Met Extra Drama Wisps Multipack is het aanbrengen van kunstwimpers net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Productpagina

Wimperextensions zijn mooi, maar het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers is vervelend. Daarom is Falscara de oplossing. Met dit product is het aanbrengen van kunstwimpers net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Hoe kun je de Falscara - Extra Drama Wisps Multipack het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van de bond op jouw eigen wimpers. Dit doe je op dezelfde manier als het aanbrengen van mascara. De volgende stap is iets moeilijker. In tegenstelling tot traditionele wimpers die je aan de bovenkant van je wimpers op de wimperrand plakt moeten deze wimpers onder je wimpers geplakt worden. Gebruik een Falscara applicator om een wimperstukje op te pakken en deze voorzichtig aan de onderkant van je wimpers te plaatsen. Plaats de Extra Drama Wisps wimpers net van de waterlijn af voor de het meest natuurlijke effect. Herhaal deze stap met de wimper stukjes totdat jij vind dat je wimpers genoeg zijn aangevuld. Gebruik vervolgens de seal op dezelfde manier als een mascara. Deze zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de wimper stukjes goed op hun plek blijven zitten.

Dit is een Multipackverpakking. 

LET OP: deze verpakking bevat geen applicator en bond en seal.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen