Eyebrow Pencil - 004 Mahogany

Artikelcode: 14084127
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Met deze handige 2-in-1 Eyebrow Pencil - 004 Mahogany heb jij een poederwenkbrauwpotlood en een wenkbrauwborstel in één. De wenkbrauwpotlood heeft een poederige formule voor een mooie en natuurlijke look. Blijft langdurig zitten, zelfs op een vette huid.

Product details

Met deze handige 2in1 Eyebrow Pencil - 004 Mahogany heb jij een poeder wenkbrauwpotlood en een wenkbrauwborstel in één. De wenkbrauwpotlood heeft een poederachtige formule voor een mooie en natuurlijke look. Blijft langdurig zitten, zelfs op een vette huid. De wenkbrauwpotlood kan droog gebruikt worden voor een zachte wenkbrauwkleur.

Hoe kan ik de Eyebrow Pencil - 004 Mahogany het beste gebruiken?

Borstel eerst de haartjes in de juiste richting, zodat je je wenkbrauwen makkelijker bij kan tekenen. Maak nu korte bewegingen van onder naar boven om als het ware kleine haartjes te tekenen op de plek waar jij je wenkbrauwen iets voller wil hebben. Herhaal dit net zolang totdat je de juiste vorm en volume hebt bereikt. Wil je hem liever iets intenser? Dan kan je je wenkbrauwen eerst nat maken en breng je vervolgens de wenkbrauwpotlood aan.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen