-10%

Eye Xpression - 002 Thunderstorm

Artikelcode: 14100711
€14,99€13,49
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Het Eye Xpression - 002 Thunderstorm van Gosh bevat vier kleuren om een volledige ooglook mee te maken. Dit Thunderstorm palette is ideaal om een smokey ooglook mee te maken, dankzij de mooi donkere blauwgrijze kleuren. Make-up mag niet retour.

Product details

Het Eye Xpression - 002 Thunderstorm van Gosh bevat vier kleuren om een volledige ooglook mee te maken. Dit Thunderstorm palette is ideaal om een smokey ooglook mee te maken, dankzij de mooi donkere blauwgrijze kleuren.

Hoe kun je het Eye Xpression - 002 Thunderstorm het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van de grijze kleur op het bewegend ooglid. Zorg ervoor dat deze oogschaduwkleur goed is uitgeblend. Gebruik vervolgens de kleur naast de zwarte oogschaduw en breng deze met een blendingkwast aan in je arcadeboog. Vervaag ook deze oogschaduw goed en zorg dat de twee kleuren goed in elkaar overlopen. Breng nu de lichtste kleur aan op het wenkbrauwbot en in je binennsteooghoeken. Tot slot kun je de zwarte kleur aanbrengen als een eyeliner om de look compleet te maken. Wil je aan smokey eye? Gebruik de zwarte kleur dan in je buitenste ooghoeken en vervaag deze goed. Breng ook een klein beetje van deze kleur aan onder je ogen en vervaag het goed zodat het één geheel wordt.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen