Eyeliner Pen Liquid - Black

Artikelcode: 57028644
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Met de Eyeliner Pen Liquid - Black van Gosh breng jij de eyelliner makkelijk aan. De eyeliner is speciaal ontwikkelt om zowel dikke als dunnen lijnen te kunnen tekenen. Deze eyeliner pen van Gosh is vegan en parabeenvrij. Make-up mag niet retour.

Product details

Met de Eyeliner Pen Liquid - Black van Gosh zet jij makkelijk het gewenste lijntje boven je ogen. De eyeliner is speciaal ontwikkelt om zowel dikke als dunnen lijnen te kunnen tekenen. Deze eyeliner pen van Gosh is vegan en parabeenvrij. Daarnaast is hij parfumvrij. Deze eyeliner van Gosh blijft droogt snel en blijft langdurig zitten. Door het zachte kwastje die de eyeliner heeft is het makkelijk om een precieze fijne lijn te zetten. Heb jij toch liever een dikkere lijn? Ook dit kan met deze eyeliner van Gosh.
- Vegan
- Parabeenvrij
- Parfumvrij
- Ideaal voor een dunne lijn

Hoe kan ik de Eyeliner Pen Liquid - Black het beste gebruiken?

Deze eyeliner is vaak net iets lastiger te zetten als een eyelinerpotlood maar dit is persoonlijk wel onze favoriet. Maak je geen zorgen, oefening baart kunst. Begin aan de buitenkant van je oog met het zetten de wing. Trek hiervoor de huid naast je oog een klein beetje strak, zodat je een strakke lijn kan zetten. Vanuit hier werk je weer terug naar het midden van je oog. Vervolgens kleur je dit gedeelte in met de eyeliner. Vervolgens trek je vanuit de binnenkant van je oog een lijn die aansluit op de rest van de eyeliner lijn die je zojuist gezet hebt.

Reviews

2 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
05 Dec 2022
Solien Fran
Uitgedroogd