Everlasting French Nail Kit - Infinite

Artikelcode: EF05
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Binnen no time heb jij mooie verzorgde nagels voor een sollicitatiegesprek of een leuk feestje. Geen geknoei met het zetten van witte lijntjes. De Everlasting French Nail Kit - Infinite is helemaal ready, je hoeft hem alleen nog erop te plakken!

Productpagina

Heb jij altijd al mooie verzorgde French manicure nagels willen hebben? Dit is mogelijk met de Everlasting French Kunstnagels Infinite van KISS. Binnen no time heb jij mooie verzorgde nagels voor een sollicitatiegesprek of een leuk feestje. Geen geknoei met het zetten van witte lijntjes. De nagel is al helemaal French ready, je hoeft hem alleen nog erop te plakken! Creëer mooie French manicure nagels alsof je bij de salon bent geweest. Blijft langdurig zitten en gaat niet chippen. De Flexi-Fit technologie zorgt voor extra comfort. De nagel heeft een korte lengte. De kit bevat:
- 28 French tip nagels
- Nagellijm
- Mini nagelvijl en manicure stick

Hoe kan ik de Everlasting French Nail Kit Infinite het beste gebruiken?

Begin met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover. Kies vervolgens voor iedere nagel de juiste maat kunstnagel en leg deze apart. Het liefst op volgorde. Handig om te weten, de nagels zijn voorzien van een nummer (op het easy apply tabje die aan de nagel zit). Op deze manier kan je precies zien voor welke vinger je welk nummer hebt gekozen. Pak de nagel vast bij het tabje en breng nu een laagje lijm aan op de kunstnagel. Vervolgens breng je ook een laagje lijm aan op je eigen nagel. Leg de kunstnagel nu op je eigen nagel en druk de kunstnagel aan en hou dit ongeveer 5 seconden vast. Het tabje kan verwijderd worden door het eerst naar beneden te buigen en vervolgens omhoog. Tip: breng voldoende lijm aan.

Hoe kan ik de Everlasting French Nail Kit Infinite het beste weer verwijderen?

Om de nagels weer te verwijderen is het van belang dat de nagels niet eraf geforceerd of getrokken worden. Vijl de top coat er zover mogelijk af. Week je nagels in nagellakremover totdat de nagels zacht zijn. Nu kun je de nagels er makkelijk afhalen. Verwijder de lijmresten met een nat doekje/watje.

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic. Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1).

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

g
10 Apr 2023
Gina
Eerder gekocht via andere winkel is een fijn product die lang blijft zitten en niet chipt.