Contour'n Strobe Kit - 002 Medium

Artikelcode: 14088200
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Deze Contour'n Strobe Kit - 002 Medium van Gosh bevat een highlighter een blush en twee kleuren om te contouren en je gezicht meer definitie te geven. Alle vier kleuren hebben een lichte, waardoor het makkelijk aan te brengen is.

Product details

Met deze Contour'n Strobe Kit - 002 Medium van Gosh heb je vier in één! Bevat een highlighter een blush en twee kleuren om te contouren en je gezicht meer definitie te geven. Alle vier kleuren hebben een lichte crémeachtige textuur, waardoor het makkelijk aan te brengen is. Deze Contour’n Strobe is ook zeer goed te blenden. De twee bronzers kunnen gebruikt worden om je gezicht te contouren en meer definitie te geven. Vervolgens kan je je gezicht meer kleur geven met de blush. Highlighter kan gebruikt worden om je gezicht te doen laten stralen.

Hoe kan ik de Contour'n Strobe Kit - 002 Medium het beste gebruiken?

Kies van de twee bronzers de juiste kleur voor jouw gezicht. Het is het beste om twee tinten donkerder te kiezen dan je huidskleur.Wil jij je gezicht smaller doen lijken? Breng dan contour aan onder je jukbeenderen, je kaaklijn en op je haarlijn. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alleen contour onder je jukbeenderen aan te brengen. Vervolgens kan je de blush aan gaan brengen. Het aanbrengen van je blush ligt aan de vorm van je gezicht. Dit kan je het beste zelf testen waar dit het beste uit komt in jouw gezicht. Heb je de blush aangebracht en wil je graag nog iets meer shinen? Gebruik dan de highlighter boven je blush. De highlighter kan je ook goed gebruiken onder je wenkbrauwen om deze net iets meer definitie te geven. Ook boven je lip kan je de highlighter goed gebruiken om je lippen te accentueren.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen