-75%

Color Gel Purple Passion

Artikelcode: FCG028
€11,99€2,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Thuis mooie gelnagels creëren? Met de Impulss Color Gel Purple Passion kan jij zelf gelnagels creëren die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de gellak is voldoende voor een top resultaat.

Product details

Thuis mooie gelnagels creëren? Met de Impulss Color Gel Purple Passion kan jij zelf gelnagels creëren die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de gellak is voldoende voor optimaal resultaat.

Hoe kan je de Impulss Color Gel Purple Passion het beste aanbrengen?

Je handen hebben eerst een beetje voorbereiding nodig. Was ze met een olievrije zeep en vijl je nagels, wanneer nodig, in model. Gebruik een bokkenpootje van Impulss om je nagelriemen voorzichtig terug te duwen en vijl het nageloppervlak dof. Maak je nagels schoon met de Impulss cleanser/finisher doekjes. Hierdoor zal de Color Gel beter aan jouw eigen nagel gaan hechten. Nadat je je nagels hebt schoongemaakt kan je jouw nagels lakken met de Impulss Color Gel Purple Passion. Begin met de 4 vingers van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Leg je hand plat op tafel en breng een dun laagje van de Impulss Color Gel Purple Passion aan. Laat deze nu uitharden in de Impulss LED-Lamp. De lamp gaat vanzelf na één minuut weer uit als je nagels zijn uitgehard. Breng nu weer een dun laagje Gel Polish aan en laat deze weer uitharden onder de lamp. Dezelfde stappen herhaal je ook voor je rechterhand. Je kunt het beste je duimen als laatst lakken en deze samen in de lamp laten uitharden. Nadat al je nagels zijn uitgehard onder de LED-Lamp blijft er een dun plakkend laagje over. Verwijder dit laag door met een finisher doekje over je nagels te gaan. Nu kun je genieten van de perfecte Purple Passion Color Gel nagels!

Hoe kun je de Impulss Color Gel Purple Passion het beste verwijderen?

Volg de volgende stappen om de Color Gel voorzichtig te verwijderen.
Begin met het lichtjes vijlen van je nagel, zodat er kleine krasjes ontstaan op de Color Gel Purple Passion. Leg de Impulss Remover Pocket doekjes recht op je nagel zodat de hele nagel is bedekt met het doekje met vloeistof erin. Wikkel de Remover Pocket strak om je vinger, vouw de zijkanten om en buig dan de rand van de folie goed om je vinger. Herhaal deze stappen voor al je 10 vingers en laat de remover voor 10 minuten inwerken. Verwijder na 10 minuten de Impulss Remover Pockets en gebruik een bokkenpootje om de zacht geworden Purple passion Color Gel voorzichtig te verwijderen. Als laatste stap kun je een nagelolie gebruiken om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Wil je direct een andere kleur Color Gel wilt aanbrengen? Gebruik de geen nagelolie De gellak zal dan niet goed hechten.

Reviews

4,6 sterren op basis van 7 beoordelingen

s
28 Jul 2022
Shirley
Nog niet gebruikt
k
04 Jul 2022
Kim Radoes
Heel mooie paarse/ aubergine kleur !!!
f
25 Jun 2022
Frieda Kuppens
Nog niet gebruikt
m
06 Jun 2022
Michelle
Mooie kleur
y
09 May 2022
Yolande Magy
Mooi en winters
l
08 May 2022
Liesbeth Van Doorne
Prima werkt goed
e
22 Apr 2022
Elle
Mooie UV nagellak; prachtige kleur (maar heel donker)