Color Gel Prep En Remover Kit

Artikelcode: FCGR100
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de navulkit ben je gegarandeerd van een goede voorbereiding en heb je langer plezier van mooi gelakte gellaknagels. Een goede voorbereiding voor het aanbrengen van Gel Polish is nodig om de lak zo lang mogelijk te laten zitten.

Productpagina

Met de navulkit ben je gegarandeerd van een goede voorbereiding en heb je langer plezier van mooi gelakte gellaknagels. Een goede voorbereiding voor het aanbrengen van Gel Polish is nodig om de lak zo lang mogelijk te laten zitten. Is jouw prep & remover kit op? Geen zorgen want daarvoor hebben wij een navulkit geproduceerd om jou weer te voorzien van een goede voorbereiding. De navulkit bestaat uit 12 cleanser & finisher pockets. Dit zijn reinigingsdoekjes voor jouw nagels. Gebruik de cleanser pockets om je nagels vooraf schoon te maken en te ontvetten. Met de remover pockets kun jij de Gel Polish weer makkelijk verwijderen. Gebruik de 5 bokkenpootjes om je nagelriemen zachtjes terug te duwen.

Hoe kan je de navulkit het beste gebruiken?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen