-75%

Color Gel Jeans Blue

Artikelcode: FCG013
€11,99€2,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Creëer met de Impulss Color Gel Jeans Blue thuis zelf gelnagels die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de Color Gel Jeans Blue is voldoende voor optimaal resultaat.

Product details

Creëer met de Impulss Color Gel Jeans Blue thuis zelf gelnagels die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de Color Gel Jeans Blue is voldoende voor optimaal resultaat.

Bekijk onze website voor meer informatie impulss.nl

Hoe kan je de Impulss Color Gel Jeans Blue het beste aanbrengen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Was ze met een olievrije zeep en vijl je nagels in model. Duw met een bokkenpootje je nagelriemen voorzichtig terug en vijl het gehele oppervlak van je nagels dof. Maak deze nu schoon met de Impulss cleanser/finisher doekjes. Hierdoor hecht de Color Gel jeans Blue beter aan jouw eigen nagels. Nu is het tijd om je nagels te lakken. Begin eerst met de 4 vingers van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Leg je hand vlak op tafel en breng een dun laagje van de Impulss Color Gel Jeans Blue aan. Laat de lak uitharden in de Impulss LED-lamp. De lamp gaat vanzelf uit als je nagels uitgehard zijn. Breng vervolgens weer een dun laagje aan en laat deze nu weer uitharden. Dezelfde stappen herhaal je uiteraard ook voor je rechterhand. Je kunt het beste je duimen als laatst lakken en deze samen in de lamp laten uitharden. Wanneer je nagels zijn uitgehard onder de LED-lamp blijft er een plakkend laagje over. Dit laagje is te verwijderen door met een finisher doekje over je nagels te gaan. Nu kun je genieten van de perfecte Jeans Blue Color Gel nagels.

Hoe kun je de Impulss Color Gel Jeans Blue het beste verwijderen?

Begin met het lichtjes vijlen van je nagel, zodat er hele kleine krasjes ontstaan. Leg de Impulss Remover Pocket doekjes recht op je nagel zodat de gehele nagel bedekt is met het doekje met vloeistof. Wikkel de Remover Pocket strak om je vinger, vouw de zijkanten van de remover Pocket om en buig de rand van de folie goed om je vinger. Herhaal deze stappen voor al je vingers en laat de remover voor 10 minuten inwerken. Na 10 minuten kan je de Remover Pockets verwijderen. Gebruik een bokkenpootje om de zacht geworden Jeans Blue Color Gel voorzichtig te verwijderen. Als laatste stap kun je een nagelolie gebruiken om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Doe dit niet als je direct hierna een andere kleur Color Gel wilt aanbrengen. De gellak zal dan niet goed hechten.

Reviews

4,4 sterren op basis van 8 beoordelingen

f
25 Jun 2022
Frieda Kuppens
Nog niet gebruikt
c
04 Jun 2022
Chantal Bogers
Hele gave kleur
i
31 May 2022
Ilse
Mooie kleur, maar laat sneller los dan de andere kleuren.
y
09 May 2022
Yolande Magy
Heel mooie kleur
l
08 May 2022
Liesbeth Van Doorne
Prima werkt goed
e
22 Apr 2022
Elle
Mooie UV nagellak; prachtige kleur
b
20 Oct 2021
Babette
Mooie kleur. Ik geloof dat ik nu bijna alle kleuren heb van Impulss gellak. Erg fijne gellak. Beter dan Sensationail. Sensationail heeft vaak de neiging terug te trekken.
s
18 May 2020
Stephanie Augustinus
Een geweldige kleur! Dekt al in 2 dunne laagjes en heeft een prachtige glans. Blijft goed zitten en is makkelijk te verwijderen! Absoluut beginners proof!!!