Actie

Color Gel Gold Sparkles

Artikelcode: FCGT002
€3,99€2,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Zelf thuis gellaknagels creëren? Met de Impulss Color Gel Gold Sparkles kan jij zelf gellaknagels creëren die 10 dagen blijven zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de gellak is voldoende voor optimaal resultaat.

Productpagina

Zelf thuis gellaknagels creëren? Met de Impulss Color Gel Gold Sparkles kan jij zelf gellaKnagels creëren die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de gellak is voldoende voor optimaal resultaat. Deze blanke lak met gouden glitters kan op zichzelf gedragen worden en kan ook over een kleurtje aangebracht worden.

Hoe kan je de Impulss Color Gel Gold Sparkles het beste aanbrengen?

Begin met het voorbereiden van je handen. Was ze met een olievrije zeep en vijl je nagels mooi in model. Gebruik een bokkenpootje om je nagelriemen voorzichtig terug te duwen en vijl het gehele oppervlak van je nagels dof. Maak deze nu schoon met de Impulss cleanser/finisher doekjes. Hierdoor hecht de Color Gel beter aan jouw eigen nagel. Nadat jij je nagels hebt schoongemaakt kun je beginnen met het lakken. Begin met de 4 vingers van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Leg je hand vlak op tafel en breng een dun laagje van de Impulss Color Gel aan, laat deze uitharden in de Impulss LED-Lamp. De lamp gaat vanzelf uit als je nagels uitgehard zijn. Breng nu weer een dun laagje aan en laat deze nu weer uitharden. Dezelfde stappen herhaal je voor je rechterhand. Je kunt het beste je duimen als laatst lakken en deze samen in de lamp laten uitharden. Nadat al je  nagels zijn uitgehard onder de lamp blijft er een plakkend laagje over. Dit laagje kun je verwijderen door met een finisher doekje over je nagels te gaan. Nu kun je genieten van de perfecte gel nagels.

Hoe kun je de Impulss Color Gel Gold Sparkles het beste verwijderen?

Begin met het lichtjes vijlen van je nagel, zodat er kleine krasjes ontstaan. Leg de Impulss Remover Pocket doekjes recht op je nagel zodat de gehele nagel bedekt is met het doekje met vloeistof. Wikkel de Remover Pocket strak om je vinger, vouw de zijkanten om en buig dan de rand van de folie goed om je vinger. Herhaal deze stappen voor al je 10 vingers en laat de remover voor 10 minuten inwerken. Verwijder na 10 minuten de Remover Pockets en gebruik een bokkenpootje om de zacht geworden Color Gel voorzichtig te verwijderen. Als laatste stap kun je een nagelolie gebruiken om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Doe dit niet als je direct hierna een andere kleur Color Gel wilt aanbrengen. De gellak zal dan niet goed hechten.

Reviews

4,4 sterren op basis van 12 beoordelingen

a
31 Jan 2024
Anja Mironova
Prima kwaliteit en super handig dat je geen basis en topcoat hoeft te gebruiken.
f
26 Aug 2023
Febe Melckenbeek
Blijft plakken ook al is die een paar keer onder de lamp geweest
e
28 Mar 2023
Elvira Verdult
Ik bestel dit om normale glitters te kunnen gebruiken en daar is het perfect voor
p
07 Mar 2023
Patricia Verhagen
Ziet er goed uit maar nog niet gebruikt
d
17 Dec 2022
Danielle Van Creij
Super product
f
29 Oct 2022
Fay van wanrooij
Mooie kleur blijft lang zitten
k
06 Aug 2022
Kyara van Aalst
Product voldoet aan verwachtingen
s
28 Jul 2022
Shirley
Nog niet gebruikt
k
04 Jul 2022
Kim Radoes
Heb ook de zilveren sparkles en ze geven een super mooie glans met een leuke glitter. Ik vind het ook leuk dat er gespeeld wordt met de glitter. Er zitten grote en kleine glitters in.
m
06 Jun 2022
Michelle
Een klein potje, maar doet wat het moet doen.
n
04 Jun 2022
Natalie Berk
Weinig glitter
i
31 May 2022
Ilse
Leuke glitter lak. Blijft goed zitten.