Actie

Color Gel Espresso Brown

Artikelcode: FCG017
€11,99€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Thuis creëer jij met Impulss Color Gel Espresso Brown zelf gellaknagels die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de Color gel Espresso brown is voldoende voor optimaal resultaat.

Productpagina

Thuis creëer jij met Impulss Color Gel Espresso Brown zelf gelnagels die tot wel 10 dagen blijft zitten. Deze Color Gels hebben geen base of topcoat nodig. Een dun laagje van de Color gel Espresso brown is voldoende voor optimaal resultaat.

Hoe kan je de Impulss Color Gel Espresso Brown het beste aanbrengen?

Begin met de belangrijke voorbereiding van je handen. Was je handen met een olievrije zeep en vijl je nagels mooi in model. Met een bokkenpootje duw je je nagelriemen voorzichtig terug. Vijl het gehele oppervlak van je nagels dof en maak deze nu schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Hierdoor zal de Impulss Color Gel Espresso Brown beter aan jouw eigen nagel hechten. Tijd voor het lakken van je nagels! Je lakt eerst de 4 vingers van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Leg je hand vlak op tafel en breng een dun laagje van de Impulss Color Gel Espresso Brown aan en laat deze uitharden onder de Impulss LED-Lamp. Als je nagels zijn uitgehard, gaat de lamp vanzelf uit. Breng nu weer een dun laagje Color Gel aan en laat deze weer uitharden. Dezelfde stappen herhaal je voor je rechterhand. Je kunt het beste je duimen als laatst lakken en deze samen in de lamp laten uitharden. Nadat al je  nagels zijn uitgehard onder de lamp blijft er een plakkend laagje over. Dit laagje kun je verwijderen door met een finisher doekje over je nagels te gaan. Nu kun je genieten van perfecte Espresso Brown Color Gel nagels.

Hoe kun je de Impulss Color Gel Espresso Brown het beste verwijderen?

Begin met het lichtjes vijlen van je nagel, zodat er kleine krasjes ontstaan. Leg de Impulss Remover Pocket doekjes recht op je nagel zodat de gehele nagel is bedekt met het doekje met vloeistof.
Wikkel de Remover Pocket strak om je vinger, vouw de zijkanten om en buig dan de rand van de folie goed om je vinger. Voor al je 10 vingers herhaal je deze stappen en laat de remover voor 10 minuten inwerken. Verwijder na 10 minuten de Remover Pockets en gebruik een bokkenpootje om de zacht geworden Color Gel Espresso Brown voorzichtig te verwijderen. Als laatste stap kun je een nagelolie gebruiken om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Doe dit niet als je direct hierna een andere kleur Color Gel wilt aanbrengen. De gellak zal dan niet goed hechten.

Reviews

4,9 sterren op basis van 6 beoordelingen

n
28 Oct 2023
Nelleke Speelman
Mooie kleur
s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
m
28 Jun 2023
Maryline De smet
Super bedankt
e
29 Oct 2022
Esther Abrahamsz
Mooi in de wintermaanden
m
29 Oct 2022
Milenka van Kempen
Mooie kleur, blijft goed zitten en makkelijk te verwijderen
l
08 May 2022
Liesbeth Van Doorne
Prima werkt goed